HTML

"...szűk ösvényén."

Sajátélményű beszámolók, reflexiók.

Friss topikok

  • macskarizsa: like-like-like! :D (2012.10.01. 23:17) Életmód
  • sprophet: -:))Van még tinta a tollamban. Próbálok ellenállni a kísértésnek, hogy újra mindent végigolvassak ... (2012.08.22. 16:14) Budapesti csendséta
  • sprophet: Kedves Macskarizsa, most már megértem mennyire igazak a fenti sorok, és köszi, hogy tolmácsoltad s... (2010.08.08. 12:15) Útnak indítom a blogot

Linkblog

Elkeseredés és betegség

2015.05.27. 20:37 sprophet

ELKESEREDÉS

 

A mélypont. A nyolcadik napon, mikor a várva várt hazamenetel helyett megtudom, még egy hétig maradnom kell a kórházban. Mikor a nyitott ablak ellenére, folyamatosan áporodott vizeletszaggal telített levegőt lélegzem be, elfog az elkeseredés.

A türelmetlenségből fakadó elkeseredés, a nyűgös beteg elkeseredése, minek csakis egyetlen ellenszere létezik: az áldozatos beletörődés, helyzetem elfogadása.

 

BETEGSÉGEMRŐL

 

Amennyiben hagyom, hogy lelkemet eluralja a betegség, s gondolatban csak önmagammal, és a betegségemmel foglalkozom, betegségem felemészt engem.

Ám abban az esetben, ha figyelmemet elsősorban az életre, és a környezetemben zajló eseményekre irányítom, én emésztem fel betegségemet.

 

injekcios_kep1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: aktuális

A bejegyzés trackback címe:

https://elizeus.blog.hu/api/trackback/id/tr817497008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása